Promokuvaukset ja musiikkivideot

Studion käyttömahdollisuudet

Monipuoliset tilamme sopivat täydellisesti myös promokuvauksiin ja pienempien musiikkivideoiden kuvaamiseen. Studiomme tarjoaa kaiken tarvittavan luovien projektiesi toteuttamiseksi.

Miksi valita meidät?

  • Ammattimainen varustus: Studiomme on varustettu viimeisimmällä tekniikalla, mukaan lukien korkealaatuiset kamerat, valaisimet ja äänityslaitteet. Tämä varmistaa, että saat laadukasta kuvaa ja ääntä jokaiseen projektiin.
  • Monipuoliset kulissit: Studiomme pohja on hyvin neutraali, mikä tarkoittaa, että voit helposti luoda haluamasi tunnelman. Olipa kyseessä sitten yrityksen mainos tai artistin musiikkivideo, meillä on täydelliset puitteet. Meiltä löytyy myös green screen sekä tarvittava ammattitaito sen käyttämiseen.
  • Ammattitaitoinen henkilökunta: Meillä on kokenut tiimi, joka auttaa sinua projektisi kaikissa vaiheissa. Oli kyseessä sitten konseptin suunnittelu, kuvaus tai jälkikäsittely, olemme täällä tukemassa sinua.
  • Mukavuus ja saavutettavuus: Sijaitsemme kätevästi Helsingin Vallilassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Sisäpihan lastauslaituri ja tavarahissi suoraan toimistollemme tarkoittaa helppoa ja vaivatonta tuotantoa tekijöille.
  • Lämpiö ja keittiötilat: Halutessasi saat käyttöösi myös taukotilamme, jossa on tyylikkäästi sisustettu, nykyaikainen keittiö, biljardipöytä ja screen, jolla voit näyttää haluamaasi sisältöä. Tilat toimivat edustavana taukotilana, odotustilana tai palaveerausympäristönä.

Ota yhteyttä

Autamme sinua tuottamaan vaikuttavia videoita. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin projektistasi ja kuinka voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tule ja koe studiomme monipuoliset mahdollisuudet omalle luovalle projektillesi.