Tervetuloa monipuoliseen ja helposti muunneltavaan studioomme. Olipa toiveissasi valoja välkkyvä TV-show, intiimi haastattelulavaste tai rauhallinen vodcast, saamme luotua haluamasi tunnelman neutraaliin studiotilaamme. Studio toimii hyvin myös livelähetysten tekoon, esimerkiksi webinar-käytössä. Tuo brändisi näkyviin joko studion näytöillä tai tuomalla mukanasi esim. omat roll-upit. 

Tarjoamme täyden palvelun, eli vuokrahintaan sisältyy kiinteänä henkilökunta, valot, kamerat, mikrofonit, peruslavasteet, nauhoitus, kevyet jälkityöt (esim. valmiin ääni- tai videotunnisteen lisääminen) sekä valmiin materiaalin toimitus. Tarvittaessa autamme lisäpalveluna myös sisältösuunnittelussa tai muussa toimituksellisessa työssä.

Studiotilamme yhteydessä on myös keittiö, kylpyhuoneet sekä isot oleskelutilat, joissa on mahdollista seurata studionauhoitusta livenä.

Teemme aina tarjouksen juuri sinun tuotannollesi, sen uniikit tarpeet ja volyymin huomioiden. Karkean arvion saat nopeiten puhelimitse +358 40 158 9502 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen hello@kuitumedia.fi.

Studiomme sijaitsee Vallilassa Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Osoitteemme on Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki.

Palvelut

  Petteri Sihvonen and Tomi Lämsä recording a podcast.

  Sihvosen urheilukalenteri on jouluteemainen haastatteluohjelma, jossa urheilujournalisti Petteri Sihvonen haastattelee lähitulevaisuuden mielenkiintoisia urheilunnimiä. Tuotanto tavoitteli rentoa ja kotoista tunnelmaa, jonka haluttiin välittyvän myös lavasteista. Käytimme ns. lounge-settiämme tähän, joka sopii hyvin keskusteluohjelmiin, joissa on tärkeää, että kasvoja eivät peitä isot mikrofonit, vaan keskustelijat kokevat keskustelevansa mahdollisimman vapaasti ja katsojat pääsevät lähemmäs vieraita.

  Band playing in their black and white music video.

  Gigamen tuotti musiikkivideon studiossamme syksyllä 2022. Gigamenin “Super Mario Bros. 2 Overworld Theme” sijoittuu tarinallisesti savuiselle 1930-luvun jazzklubille ja tuotanto todisti, että tästä studiosta on moneen. Myös erinomaiset lämpiötilamme tulivat tarpeeseen, sillä pitkän kuvauspäivän aikana tarvitsee ruoka- ja lepotaukojen lisäksi myös tilaa pukeutumiselle, maskeeraukselle sekä muun rekvisiitan operoimiselle. Hyödynsimme studion vakiokaluston lisäksi tuotantopuolemme valokalustoa tunnelman aikaansaamiseksi.

  Suomen Pakolaisapu recording a podcast.

  Suomen Pakolaisapu tuottaa Welcome to my backyard -podcastia studiollamme. He priorisoivat audioraidan laadukkuutta, tuotannon helppoutta ja tekemisen tehokkuutta, joten käytämme äänityksessä podcast/vodcast-settiä. Jaksot toimitetaan julkaisuvalmiina. Ohjelman juontajat tuovat 1-2 vierasta jokaista jaksoa varten ja studion edustajina pyrimme vieraanvaraisuuteen myös omassa toiminnassamme – haluamme varmistaa, että kokemus on miellyttävä kaikille osallisille.