Tervetuloa monipuoliseen ja helposti muunneltavaan studioomme. Olipa toiveissasi valoja välkkyvä TV-show, intiimi haastattelulavaste tai rauhallinen vodcast, saamme luotua haluamasi tunnelman studiotilaamme. Studio toimii hyvin myös livelähetysten tekoon, esimerkiksi webinar-käytössä. Neutraali studio on helposti lavastettavissa sinun brändillesi. 

Tarjoamme täyden palvelun, eli vuokrahintaan sisältyy kiinteänä henkilökunta, valot, kamerat, mikrofonit, peruslavasteet, nauhoitus, kevyet jälkityöt (esim. valmiin ääni- tai videotunnisteen lisääminen) sekä valmiin materiaalin toimitus. Autamme mielellämme myös sisältösuunnittelussa, toimituksellisessa työssä, markkinoinnissa, jakelussa tai muissa sisällöllisissä, tuotannollisissa tai hallinnollisissa tarpeissasi.

Studiotilamme yhteydessä on myös keittiö, kylpyhuoneet sekä isot oleskelutilat, joissa on mahdollista seurata studionauhoitusta.

Paljon tuotanto maksaa?

Teemme aina tarjouksen juuri sinun tuotannollesi, sen uniikit tarpeet ja volyymin huomioiden. Karkean arvion saat nopeiten puhelimitse +358 40 158 9502 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen hello@kuitumedia.fi.

Studiomme sijaitsee Vallilassa Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Osoitteemme on Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki.

Palvelut

  Liigan Dataa ja kiekkoa -podcast on videopodcast, joka näyttää yhtä ammattimaiselta ja tyylitellyltä kuin se kuulostaakin. Tuotannossa hyödynnetään studion taustamonitoreita vahvistamaan podin omaa brändiä.

  Petteri Sihvonen and Tomi Lämsä recording a podcast.

  Sihvosen urheilukalenteri on jouluteemainen haastatteluohjelma, jossa urheilujournalisti Petteri Sihvonen haastattelee lähitulevaisuuden mielenkiintoisia urheilunnimiä. Tuotanto tavoitteli rentoa ja kotoista tunnelmaa, jonka haluttiin välittyvän myös lavasteista.

  Band playing in their black and white music video.

  Gigamenin musiikkivideo “Super Mario Bros. 2 Overworld Theme” sijoittuu tarinallisesti savuiselle 1930-luvun jazzklubille. Lämpiötilamme tulivat tarpeeseen, sillä pitkän kuvauspäivän aikana tarvitsee ruoka- ja lepotaukojen lisäksi myös tilaa pukeutumiselle, maskeeraukselle sekä muun rekvisiitan operoimiselle.

  Suomen Pakolaisapu recording a podcast.

  Suomen Pakolaisapu tuottaa Welcome to my backyard -podcastia studiollamme. Ohjelman juontajat tuovat 1-2 vierasta jokaista jaksoa varten ja studion edustajina pyrimme vieraanvaraisuuteen myös omassa toiminnassamme – haluamme varmistaa, että kokemus on miellyttävä kaikille osallisille.