C More ja MTV2020-04-17T08:46:34+00:00

C More ja MTV

Kuitu Median 10-vuotinen taival MTV:n rinnalla alkoi MTV Urheilun media-arkistojen materiaalinhallinnan parissa. Nopeasti yhteistyö laajentui MTV Urheilun, ja sittemmin C Moren, sisällöntuotantoon. Tällä hetkellä Kuitu Median palvelutarjontaan kuuluvat esimerkiksi ohjaus-, leikkaus-, kuvaus- ja toimitustyöt.

Erilaiset ns. inserttituotannot ja muut lyhyet uutistuotannot muodostavat valtaosan Kuitu Median MTV Urheilulle tuottamista tuotannoista. Kuitu Median tuotantotiimi onkin tottunut matkaamaan ympäri Suomea ja muuta maailmaa huippu-urheilijoiden ja mielenkiintoisten tapahtumien perässä. 

TV series

Vuosien saatossa Kuitu Media on tuottanut myös laajempia TV-kokonaisuuksia MTV:lle. Kuitu Median tuottaman F1-makasiiniohjelman Formulasirkuksen viides kausi pyörähti käyntiin maaliskuussa 2020, ja vuonna 2017 Kuitu Media tuotti lisäksi suoran jokaviikkoisen vedonlyöntiohjelman nimeltä Pelisilmä

Vuonna 2019 Kuitu Media vastasi Valtteri Bottas -dokumentin Never Give Upteknisestä tuotannosta.

Ville Lepistö ja muu tiimi

Työmme ytimessä on osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Kuitu Median vastaava tuottaja Ville Lepistö on yleisöille tuttu TV-kasvo, joka on työskennellyt studioisäntänä, selostajana ja toimittajana MTV Urheilun lähetyksissä jo vuosia. Ville on lisäksi tuottanut useita urheilukokonaisuuksia MTV:lle, kuten jääkiekon MM-kisat, F1-sarjan sekä UEFA:n UCL ja UEL-futikset. Lisäksi työntekijöistämme Janne Leppänen ja Niko Lehmuskanta ovat tiukasti MTV Urheilun toiminnassa kiinni, toimien ensisijaisesti leikkaajan ja toimittajan rooleissa. 

Työskentelemme ensisijaisesti formula-, jalkapallo- sekä jääkiekkotuotantojen parissa, mutta vuosien aikana olemme kuvanneet lajeja laidasta laitaan - ja aina samalla suurella mielenkiinnolla.

Materiaalinhallinta

Yhteistyön vuonna 2009 käynnistänyt urheiluarkiston materiaalinhallinta jatkuu edelleen. Mediaoperaattoreidemme aito intohimo urheilua kohtaan ja vahva tekninen osaaminen vahvistavat liiketoimintamme kaikkia osa-alueita. 

Ota yhteyttä